Tuoterakenteen luominen

Edellytykset

Voit luoda tuoterakenteita tietokantoihin, joiden ylläpitäjä olet.

Uuden tuoterakenteen luominen

1. Valitse tuoterakenneikkunassa kansio, johon tuoterakenne lisätään, napsauttamalla kansiota.

2. Napsauta tuoterakenneikkunan työkalurivillä Lisää positio Lisää positio.

3. Kirjoita tuoterakenteelle Koodi, Nimi ja Yksikkö ja täytä tarvittaessa muut tiedot.

4. Napsauta Tallenna.

Lisää tuoterakenteeseen seuraavaksi sisältö.

Tuotarkenteen tuominen tarjouslaskennasta

1. Valitse tarjousikkunassa tuoterakenne napsauttamalla sitä.

2. Vedä tuoterakenne tuoterakennetietokantaan.