Position luominen syöttösivulta

Jos olet syöttösivun ylläpitäjä, voit määrittää sen asetuksissa, että syöttösivulta luodaan tarjoukseen aina uusi positio.

1. Napsauta tarjousikkunan työkalurivillä Syöttösivut Syöttösivut.

2. Napsauta Muokkaa.

3. Avaa syöttösivun tiedot kaksoisnapsauta sitä vasemmalla olevassa ruudussa.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

4. Valitse tai tyhjennä Luo syöttösivusta positio tarjoukseen.