Nimikkeiden lisääminen mustalle listalle

Musta lista on asiakaskohtainen lista nimikkeistä, joiden käytöstä huomautetaan laskentatestissä.

Asiakkaan mustan listan tarkastelu

1. Valitse asiakas napsauttamalla sitä.

2. Napsauta hiiren oikeaa painiketta ja napsauta sitten Musta lista.

Nimikkeen lisääminen mustalle listalle

Voit lisätä tarjouksen nimikkeitä tarjouksen asiakkaan mustalle listalle.

1. Valitse nimike napsauttamalla sitä.

2. Napsauta hiiren oikeaa painiketta ja napsauta sitten Lisää mustalle listalle.

Nimikkeen poistaminen mustalta listalta

1. Valitse asiakas napsauttamalla sitä.

2. Napsauta hiiren oikeaa painiketta ja napsauta sitten Musta lista.

3. Valitse poistettava nimike napsauttamalla sitä.

4. Paina Delete.

Mustan listan jakaminen kaikille laskijoille

Oletusarvoisesti asiakkaan musta lista tallentuu vain omalle koneellesi. Voit kuitenkin päivittää sen äitikantaan, jolloin se tulee automaattisesti kaikkien laskijoiden käyttöön.

1. Valitse asiakas napsauttamalla sitä.

2. Napsauta hiiren oikeaa painiketta ja napsauta sitten Musta lista.

3. Napsauta Vie äitikantaan.