Tarjouksen arkistointi ja palauttaminen

Tarjouksen arkistointi

Kun arkistoit tarjouksen, se poistetaan tietokoneeltasi ja muiden laskijoiden tietokoneilta mutta jätetään talteen Broker Site Manageriin.

1. Valitse tarjous napsauttamalla sitä.

2. Napsauta hiiren oikeaa painiketta ja napsauta sitten Arkistoi.

3. Vahvista arkistointi napsauttamalla Kyllä.

Tarjouksen palauttaminen

Tarjouksen laskija voi palauttaa arkistoidun tarjouksen Broker Site Managerissa. Tarjous palaa samaan tilaan, jossa se oli ennen arkistointia ja tulee näkyviin Broker Estimateen sen jälkeen, kun aineistot on päivitetty äitikannasta.

1. Mene omiin tietoihisi napsauttamalla profiilikuvaasi Broker Site Managerin ylätunnisteessa.

2. Mene tarjouksen sivulle napsauttamalla Tarjoukset-luettelossa tarjouksen vieressä olevaa nuolta.

3. Napsauta Tilan vieressä Palauta.

4. Vahvista palautus napsauttamalla Palauta.