Yleiskustannuslisän lisääminen tarjouksen myyntihintaan

Lisätyötarjouksia laskettaessa tarjouksen myyntihintaan voidaan lisätä yleiskustannuslisä.

Huomaa: Yleiskustannuslisän käyttäminen edellyttää, että yrityksesi ympäristöön on lisätty mukautetut parametrit laskelman tyypille ja yleiskustannusprosentille. Lisätietoja parametreista saa Mercuksen teknisestä tuesta.

Huomaa: Yrityksesi asetuksissa määritellään, lasketaanko yleiskustannuslisä tarjouksen positiivisten rivien myyntihinnasta vai tarjouksen positiivisesta myyntihinnasta. Asetusta voi muokata Mercuksen tekninen tuki.

Yleiskustannuslisä otetaan käyttöön valitsemalla tarjouksen laskennan tyypiksi Lisä- ja muutostyöt ja määrittelemällä yleiskustannusprosentti.

1. Avaa tarjouksen tiedot kaksoisnapsauttamalla sitä.

2. Kaksoisnapsauta Laskelman tyyppi -kenttää ja napsauta Lisä- ja muutostyöt.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

3. Kaksoisnapsauta parametrilistaan ilmestynyttä Yleiskustannuslisä-kenttää ja kirjoita siihen yleiskustannusprosentti, jota tarjouksessa sovelletaan.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

Broker Estimate lisää yleiskustannuslisän tarjouksen myyntihintaan ja näyttää tarjouksen hinnoittelutiedoissa rivin, jossa yleiskustannuslisä eritellään.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

4. Tallenna tarjouksen tiedot napsauttamalla Tallenna.