Kansioiden lisääminen tuoterakennetietokantaan

Tuoterakennetietokanta ryhmitellään yleensä kansioihin, jotka edustavat tuoteryhmiä. Alla on esimerkki kansiorakenteesta.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

Tuoterakennetietokantaan lisätään kansio seuraavasti:

1. Valitse tietokanta tai toinen kansio, johon kansio lisätään, napsauttamalla sitä.

2. Napsauta tuoterakenneikkunan työkalurivillä Lisää kansio Lisää kansio.

3. Kirjoita kansion Koodi ja Nimi.

4. Valitse kansion Kieli. Jos haluamasi kieli ei ole luettelossa, lisää se seuraavasti:

• Napsauta Kielen vieressä plusmerkkiä Plusmerkki.

• Valitse kieli kaksoisnapsauttamalla sitä.