Kansioiden lisääminen nimiketietokantaan

Nimiketietokannat ryhmitellään yleensä kansioihin nimikkeiden tyypin mukaan. Alla on esimerkki kansiorakenteesta.

Kuvankaappaus Broker Estimatesta Kuvankaappaus Broker Estimatesta

Nimiketietokantaan lisätään kansio seuraavasti:

1. Valitse tietokanta tai toinen kansio, johon kansio lisätään, napsauttamalla sitä.

2. Napsauta nimikeikkunan työkalurivillä Lisää kansio Lisää kansio.

3. Kirjoita kansion Koodi ja Nimi.

4. Valitse kansion Kieli. Jos haluamasi kieli ei ole luettelossa, lisää se seuraavasti:

• Napsauta Kielen vieressä plusmerkkiä Plusmerkki.

• Valitse kieli kaksoisnapsauttamalla sitä.