Tarjouksen yhteyshenkilön lisääminen tai vaihtaminen

Asiakkaan yhteyshenkilö tulee tarjoukseen automaattisesti, kun luot tarjouksen noudattaen jotain tarjouslaskennan toimintamalleista. Jos tarjoukselta kuitenkin puuttuu asiakkaan yhteyshenkilö tai jos yhteyshenkilö täytyy vaihtaa, se voidaan tehdä tämän ohjeen mukaan.

Yhteyshenkilön lisääminen tai vaihtaminen Broker Estimatessa

1. Avaa tarjouksen tiedot kaksoisnapsauttamalla tarjousta.

2. Napsauta valintaikkunan alareunassa Yhteyshenkilön vieressä kolmea pistettä Kolme
pistettä.

3. Etsi yhteyshenkilö. Jos jätät hakusanan tyhjäksi, Broker Estimate listaa kaikki tarjouksen asiakasyrityksen henkilöt. Jos yhteyshenkilöa ei löydy, lisää henkilö Broker Site Manageriin ja päivitä aineisto äitikannasta.

4. Valitse henkilö kaksoisnapsauttamalla sitä.

5. Tallenna tarjouksen tiedot napsauttamalla Tallenna.

Yhteyshenkilön lisääminen tai vahtaminen Broker Site Managerissa

1. Napsauta tarjouksen sivun alareunassa Muokkaa.

2. Napsauta Henkilön vieressä plusmerkkiä Plusmerkki.

3. Broker Site Manager listaa tarjouksen asiakasyrityksen henkilöt. Valitse henkilö napsauttamalla sitä ja napsauta sitten Valitse. Jos yhteyshenkilö ei ole listassa, lisää henkilö Broker Site Manageriin.

4. Napsauta sivun alareunassa Tallenna.